Livsstil fotografi & modefotografi

Är du modeskapare eller designer och ha en kollektion att lansera? Jag har stor erfarenhet i området med internationella tidskrifter och företag som uppdragsgivare, och har samarbetat med fotomodeller på världstopp nivå.

Att arbeta som livsstil fotograf & mode fotograf: Innan jag börjar fotografera gör jag en ganska detaljerad analys av designerns stil, och låter skapande idéer växa fram utifrån designerns verk. Jag förbereder rekvisita och sceniska lösningar. Modet är snabbt föränderligt, men det som ger upphov till och ligger bakom designerns inspiration och känsla är något mer bestående. Jag försöker fånga det föränderliga, göra det till något bestående, något inre.
Fotograf Stockholm Så blåvitt som porslin Uno Yang Guowei

Så blåvitt som porslin

Fotografering för en modekollektion som inspirerades av kinesiskt blåvitt porslin. Efterbehandlingen gjordes i Photoshop och mönster ur designers kläder används som bakgrund eller förgrund, för att på bästa sättet framtona hans idéer. En kreativ och rogivande process.
Fotograf Stockholm Kaltendin Magazine Uno Yang Guowei

Kaltendin Magazine

Mode och livsstilstidskriften Kaltendin gjorde en reportage om Kinas mest kända designer Qi Gang. Jag skapade möten mellan män och kvinnor i drömlika och exotiska miljöer med hjälp av två toppmodeller.