Möblerad är ett kreativt livsstil fotograferingsarbete för olika designer. I fotona kombinerar jag möble och de som kommer att inta det möblerade rummet.

Att arbeta som livsstil fotograf & mode fotograf: Innan jag börjar fotografera gör jag en ganska detaljerad analys av designerns stil, och låter skapande idéer växa fram utifrån designerns verk. Jag förbereder rekvisita och sceniska lösningar. Modet är snabbt föränderligt, men det som ger upphov till och ligger bakom designerns inspiration och känsla är något mer bestående. Jag försöker fånga det föränderliga, göra det till något bestående, något inre.

Är du modeskapare eller designer och ha en kollektion att lansera? Jag har stor erfarenhet i området med internationella tidskrifter och företag som uppdragsgivare, och har samarbetat med fotomodeller på världstopp nivå.

Livsstil fotografi & modefotografi

Om fotografen

Uno Yang heter jag, fotograf med bas i Stockholm men erbjuder mina tjänster i hela Sverige. Jag har mer än 15 års erfarenhet som yrkesfotograf och fotograferar för företag och organisationer, stora som små, samt tidskrifter och bokförlag. Kontakta mig om ni behöver en fotograf.