Pressfoto och eventfoto före och under invigningen av konstnären Monika Larsen Dennis skulptur inför Veterandagen, då kungen var på plats. Uppdraget utfördes för Statens Konstråds räkning. Veterandagen den 29 maj 2013 invigde H.M Konungen Monika Larsen Dennis minnesmonument för veteraner, Restare. Sjöhistoriska museet i Stockholm. Statens konstråds projektledare, Marianne Jonsson. © Monika Larsen Dennis/BUS 2013, foto: Uno Yang Gouwei.

Har ni ett event, mässa, konferens, seminarium, föreställning eller kanske en fest som ni vill ha professionella bilder av? Vi tar snygga eventfoto eller mingelfoto till hemsida, broschyr, tidning eller era gäster. Vi jobbar som eventfotograf, festfotograf, mingelfotograf över hela Sverige, med bas i Stockholm.

Att arbeta som redaktionell fotograf: Innan jag börjar fotografera vill jag ganska noggrant lära känna de som ska intervjuas, deras olika personlighet, särdrag, intressen, och utifrån det tänka ut en eller två intressanta idéer. I mitt huvud finns en hypotetisk bild. Vi kan stämma träff på något spännande ställe, eller på platsen hitta någon speciell bakgrund eller rekvisita, och skapa en ömsesidigt avspänd atmosfär. Så kan man snabbt och effektivt tillsammans nå ett bra resultat. Ibland kan processen med de intervjuade var spänd, och det är inte alltid jag kan förutse miljön och personerna – då kan jag bara lita på min erfarenhet och snabbt tänka ut hur jag ska hantera situationen.

Under 15 år har jag haft redaktionellt fotouppdrag för mer än trettiotal tidskrifter, bl a Rolling Stone, Marie Claire, Vogue, Psychologies, Robb Report, ELLE, Madame Figaro, Bazaar, Time Out, Modern Weekly. Några populära kinesiska tidskrifter som The X-Gen, Outlook Magazine var jag med från början och skapade tillsammans med mina kollegor. Arbeten för City Travel har också tagit mig runt i världen för reportagefotografering.

Eventfotografering Redaktionell fotografering

Om fotografen

Uno Yang heter jag, fotograf med bas i Stockholm men erbjuder mina tjänster i hela Sverige. Jag har mer än 15 års erfarenhet som yrkesfotograf och fotograferar för företag och organisationer, stora som små, samt tidskrifter och bokförlag. Kontakta mig om ni behöver en fotograf.