Reklamfotografering

Har ert företag behov av bilder för en specifik reklamkampanj eller andra ändamål? Behöver ni en produktfotograf? Jag fotograferar bra produkt- och reklambilder till er hemsida, katalog, webbshop eller annonser.

Att arbeta som reklam fotograf: När det gäller reklamfotografi är det mycket viktigt med en dialog med kunden, där förväntningarna och kraven blir tydliga. Samtidigt som de kraven måste mötas, så försöker jag inom de begränsade ramarna hitta något intressant och nyskapande uttryck. Kundens behov inför en reklamfotografering bör handla om att hitta ett uttryck som förstärker varumärken och gör de produkter säljattraktiva. Reklamfoton tar i normalfallet  längre tid att ta än en vanlig produktbild. Reklamfoton ska vara av hög kvalité med hög finish och noggrannhet i både detaljer och helhet.
Fotograf Stockholm Red Wine Bordeaux Uno Yang Guowei

Red Wine Bordeaux

Att dricka vin har blivit allt mer populärt i Kina. Reklamfotografering för en vinimportör från Taiwan. Fotomodellen flög från Taipei till min studio i Peking.
Fotograf Stockholm VICUTU MEN'S WEAR Uno Yang Guowei

VICUTU MEN’S WEAR

VICUTU är ett av Kinas egen varumärken som lyckats bra med att konkurrera med de västerländska. Fotografierna är tagna i deras fabrik och används i deras pressmaterial och för en katalog om företagets historia.
Fotograf Stockholm McDream siden produkter Uno Yang Guowei

McDream siden produkter

Produktfotografering och reklamfotografering för McDream. Det sägs att en tredjedel av sidenprodukterna som säljs i världens klädbutiker, med eller utan varumärke, tillverkas McDream, ett företag i södra Kina.
Fotograf Stockholm Gruppporträtt Uno Yang Guowei

Gruppporträtt

Xiha ståuppkomiker (xiangsheng) gruppen, Nationell Badminton Team, med flera. Ett urval grupporträtt för de reklamfoton och reportagebilder som berör grupper av människor. Gruppfoton är svåra att ta, det kräver en mer genomtänkt plan och god koordineringsförmåga på platsen.
Fotograf Stockholm Kungfu Poem Uno Yang Guowei

Kung fu Poem

Reklamfotografering för kunden Poly Agency, som äger en av Kinas mest kända kungfu showgrupper. Bilderna visar bl a deras livsmiljö och scenen ur pjäsen Kunfu Poem.

Daniel Cremieux

Under många år har jag fotograferat för det brittiska klädvarumärket Daniel Cremieux vid lansering av nya kollektioner. Här är några smakprov.
Fotograf Stockholm Uno Yang Guowei

Mcdream kostym

Reklamfotografering för McDream. Det sägs att en tredje av sidenprodukterna som får köpas i världens kläderbutiker, med eller utan varumärke, tillverkas McDream, ett företag i södra Kina.
Fotograf Stockholm Upplev & njuta av Qinhuangdao Hotell Uno Yang Guowei

Uppleva Qinhuangdao Hotell

Reklamfotografering för nyöppnade hotell i Qinhuangdao, ett het turistmål i norra Kina. Fotoarbetet var omfattande, lobbyn, gästrum och mat. Fotomodellen och sportbilen hyrdes in.
Fotograf Stockholm Reklamfotografering i Den Förbjudna Staden Uno Yang Guowei

Pianist Wang Yang i den Förbjudna staden

Det saknas inte duktiga pianister i Kina men fåtal förblev internationellt kända. Wang Yang var en av dem. Han växte upp i Moskva och vid hemkonsten till Kina fick jag fota för hans reklamkampanjen inför turné med den förbjudna staden som bakgrund.
Fotograf Stockholm AENINU SPORT Uno Yang Guowei

AENINU SPORT

Reklamfotografering för sport och golvutrustnings tillverkaren Aeninu, som ligger i Fujian provins, södra Kina. Vi fick disponera för en hel dag Pekings största golvbana.