Reklamfofografering för Luly Yangs dräktdesign. Luly Yang är känd bl a för sina bröllopsdräkter, och har regelbundet shower i New York och andra stora städer i USA.

Att arbeta som livsstil fotograf & mode fotograf: Innan jag börjar fotografera gör jag en ganska detaljerad analys av designerns stil, och låter skapande idéer växa fram utifrån designerns verk. Jag förbereder rekvisita och sceniska lösningar. Modet är snabbt föränderligt, men det som ger upphov till och ligger bakom designerns inspiration och känsla är något mer bestående. Jag försöker fånga det föränderliga, göra det till något bestående, något inre.

Är du modeskapare eller designer och ha en kollektion att lansera? Jag har stor erfarenhet i området med internationella tidskrifter och företag som uppdragsgivare, och har samarbetat med fotomodeller på världstopp nivå.

Att arbeta som reklam fotograf: När det gäller reklamfotografi är det mycket viktigt med en dialog med kunden, där förväntningarna och kraven blir tydliga. Samtidigt som de kraven måste mötas, så försöker jag inom de begränsade ramarna hitta något intressant och nyskapande uttryck. Kundens behov inför en reklamfotografering bör handla om att hitta ett uttryck som förstärker varumärken och gör de produkter säljattraktiva. Reklamfoton tar i normalfallet  längre tid att ta än en vanlig produktbild. Reklamfoton ska vara av hög kvalité med hög finish och noggrannhet i både detaljer och helhet.

Har ert företag behov av bilder för en specifik reklamkampanj eller andra ändamål? Behöver ni en produktfotograf? Jag fotograferar bra produkt- och reklambilder till er hemsida, katalog, webbshop eller annonser.

Livsstil fotografi & modefotografi Reklamfotografering

Om fotografen

Uno Yang heter jag, fotograf med bas i Stockholm men erbjuder mina tjänster i hela Sverige. Jag har mer än 15 års erfarenhet som yrkesfotograf och fotograferar för företag och organisationer, stora som små, samt tidskrifter och bokförlag. Kontakta mig om ni behöver en fotograf.