Reklamfotografering för Royal Jewellery i Hong Kong. Bilderna används i flera stora tidskrifter under deras reklamkampanjer i Kina.

Att arbeta som reklam fotograf: När det gäller reklamfotografi är det mycket viktigt med en dialog med kunden, där förväntningarna och kraven blir tydliga. Samtidigt som de kraven måste mötas, så försöker jag inom de begränsade ramarna hitta något intressant och nyskapande uttryck. Kundens behov inför en reklamfotografering bör handla om att hitta ett uttryck som förstärker varumärken och gör de produkter säljattraktiva. Reklamfoton tar i normalfallet  längre tid att ta än en vanlig produktbild. Reklamfoton ska vara av hög kvalité med hög finish och noggrannhet i både detaljer och helhet.

Har ert företag behov av bilder för en specifik reklamkampanj eller andra ändamål? Behöver ni en produktfotograf? Jag fotograferar bra produkt- och reklambilder till er hemsida, katalog, webbshop eller annonser.

Reklamfotografering

Om fotografen

Uno Yang heter jag, fotograf med bas i Stockholm men erbjuder mina tjänster i hela Sverige. Jag har mer än 15 års erfarenhet som yrkesfotograf och fotograferar för företag och organisationer, stora som små, samt tidskrifter och bokförlag. Kontakta mig om ni behöver en fotograf.